Angelique van der Sanden diëtist
Uw diëtist voor Nuenen en Helmond

Over ons 

Angelique van der Sanden

Al ruim 25 jaar geleden ben ik afgestudeerd als diëtist. Toch "pas" 14 jaar aan het werk als diëtist. Eerst bij een thuiszorgorganisatie en daarna de stap genomen om voor mezelf te gaan werken. Dat bevalt prima! Zo kan ik altijd gemakkelijk schakelen. Zowel met inzichten als met tijd. Er is altijd wel ruimte in het spreekuur te vinden als het snel moet. Ik vind het een uitdaging om voor ieder een passend voedingsadvies te vinden. En vooral om dit samen te doen!

Ik ben als diëtist lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Ik ben ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici onder nummer 19905205989.

KvK nummer: 17229721 

Nuenen

Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk in Nuenen en sinds september 2014 op de huidige locatie. In principe zijn de spreekuren op maandag en donderdag, maar in overleg zijn ook op andere dagen afspraken mogelijk. Het adres is Meidoornstraat 1 a. Dit is in een zijstraat van de Weverstraat. 

De begeleiding met PowerSlim is alleen in Nuenen.

Helmond

In 2013 heb ik een tweede vestiging geopend in Helmond, bij Paramedisch Centrum West aan de Mierloseweg 132.  Hier is een goed samenwerkingsverband ontstaan tussen de diverse paramedische disciplines. Fysiotherapie, Mensendieck therapie, podotherapie, pedicure en huidtherapie werken samen aan uw herstel. Ons motto is dan ook Samen beter!  Spreekuur op dinsdag en vrijdag.