Angelique van der Sanden diëtist
Uw diëtist voor Nuenen en Helmond

Werkwijze

Bij dieetadvies of voedingsadvies denken veel mensen vaak alleen aan afvallen. Toch is voeding- en dieetadvies veel meer dan dat. Een voedingsadvies kan bijvoorbeeld ook belangrijk zijn voor mensen met diverse ziektebeelden. Zoals diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, darmklachten of ongewenst gewichtsverlies. Het is fijn om dan samen met een deskundige te kijken naar een verantwoord, maar wel smakelijk eetpatroon. En daarbij ook afgestemd is op je eigen situatie. Als diëtist help ik je graag daarbij.

Veranderen van gedrag is heel lastig. Vooral op lange termijn. Een dieet volgen valt daarom voor veel mensen niet mee. Ik vind het een uitdaging om samen het dieetadvies af te stemmen op jouw eigen situatie. En daarnaast ondersteun ik je graag bij het volhouden van het dieet. Eetgewoontes veranderen lukt nu eenmaal niet van de ene op de andere dag.

Naast het gewone dieetadvies werk ik ook met PowerSlim. Dit is een afslankprogramma op basis van eiwitten en is laag in koolhydraten. Hiermee kun je in kortere tijd meer gewichtsverlies bereiken. Als je hier interesse in hebt hoor ik het graag bij de aanmelding. De begeleiding bij PowerSlim is alleen op de locatie in Nuenen.